Logo1

El propòsit de Fujitsu és contribuir a crear un món més sostenible generant confiança a la societat a través de la innovació. Com a partner de transformació digital a més de 100 països, els nostres 120.000 empleats treballen per resoldre alguns dels principals reptes que afronta la humanitat. La nostra oferta de solucions i serveis es basa en 5 tecnologies clau: computació, dades, IA, xarxes, seguretat i tecnologies convergents, que integrem per poder oferir una transformació sostenible. Amb uns ingressos consolidats de 3,7 bilions de iens (28.000 milions de dòlars) a l'exercici fiscal finalitzat el 31 de març de 2023 i continua sent la primera empresa de serveis digitals del Japó per quota de mercat. 

Des de la seva creació el 1973, la filial espanyola de Fujitsu s'ha caracteritzat per la seva profunda integració al nostre país, analitzant-ne les peculiaritats, per oferir als seus clients ia la societat la millor tecnologia i serveis associats. Hem acostat totes les capacitats internacionals del grup, i hem internacionalitzat les competències i habilitats locals en serveis digitals. Actualment, el grup Fujitsu a Espanya genera 3.000 llocs de treball i seguim creixent. 

Fujitsu Espanya no ha deixat d'evolucionar des dels seus inicis, ja fa 50 anys. I seguirem evolucionant en els propers 50 amb el propòsit de donar més valor a la tecnologia. En aquest temps, hem aconseguit un discurs global que inclou tecnologia, solució i consultoria, i probablement som la companyia del sector que millor ofereix aquesta proposta global. 

Fujitsu, 50 anys presents al futur d'Espanya. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat