Premis

Nit de les Telecomunicacions Valencianes
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

#NTV202426a EDICIÓ

Volem donar suport a les telecomunicacions a la Comunitat Valenciana ressaltant els èxits d'aquelles persones, empreses o administracions que considerem més rellevants el 2024

Per això, proposem els sis premis següents. Cadascú, en la seua modalitat, contribuirà a reflectir els treballs, projectes i accions que més han destacat al nostre sector, i més han aportat socialment.

Telecomunicació:
civilització i intel·ligència

Gràcies pels vostres èxits i contribució al progrés de les telecomunicacions i de la Comunitat Valenciana.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

#NTV2024Candidatures

Està oberta la presentació de candidatures per a la present edició

El jurat dels premis el presideix el director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic; la regidora delegada dInnovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'inversions; el director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de la UPV i el degà/president del COITCV/AVIT. Els presidents disposaran de vot particular de qualitat.

Qui pot proposar un candidat o una candidata?

Les propostes per als premis podran ser realitzades per qualsevol dels ens que participen a l'acte: administració, empreses, altres associacions professionals o empresarials, professionals del sector, etc.

On es reben les propostes als premis?

Has d'enviar la teva proposta al COITV/AVIT per email a [email protected] , especificant "Premis de les Telecomunicacions i Sociedad de la Informació"

Quines dades necessite incloure a la proposta?

El contingut mínim requerit és:
? Candidatura/Premi al qual opta
? Candidatura proposada
? Grup o entitat que proposa
? Descripció resumida dels motius que fonamenten la candidatura
? Documentació o materials complementaris adjunts que validin i/o -reforcin els motius

Quina és la data límit per presentar-la?

Les propostes seran admeses per correu electrònic fins al dia 3 de maig de 2024 abans de les 14:00 h.

Quan es publica la decisió del jurat?

La decisió del jurat serà inapel·lable i es farà pública al transcurs del sopar de gala de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes a L´Hemisfèric. Els premis podran ser declarats deserts. La participació als premis implica l'acceptació d'aquestes bases.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat