Logo1

Orange Espanya és el mercat nacional més gran fora de França (en termes d'ingressos) del Grup Orange, un dels principals operadors de telecomunicacions del món. Amb un projecte basat en la innovació, la convergència i la generació de valor, Orange va registrar una facturació de 4.951 milions d'euros a Espanya el 2020 i compta actualment amb més de 20 milions de clients (residencials i empreses), que gaudeixen de serveis de telecomunicacions i entreteniment a través de les diferents marques.

En la seva aposta per contribuir a situar Espanya entre els països líders en xarxes de nova generació i preparar la nova societat digital, Orange Espanya està duent a terme un projecte ambiciós de desplegament d'infraestructures fixes (fibra fins a la llar) i mòbils (4G/5G). Així mateix, Orange treballa per adquirir un paper rellevant en nous negocis com a banca mòbil o assegurances.

D'altra banda, el pla estratègic del Grup Orange, ?Engage 2025?, suposa també una redefinició del seu model com a operador social i compromès amb el medi ambient.

/* ]]> */