foto
foto
foto
foto
foto
foto

Com cada any, des de la NTV fem partícip a la societat de la importància de les tecnologies digitals i comunicacions a la Comunitat Valenciana.


26 de maig

Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes

Reduint la bretxa digital

Enguany volem que la NTV siga un escenari on les empreses més rellevants del sector indiquen les claus que cal tenir en compte per reduir la bretxa digital.

Amb una mitjana a les 10 últimes edicions de 20 empreses patrocinadores de l'esdeveniment i més de 50 empreses registrades, reuneix més de 400 professionals i compta amb el suport institucional i assistència de més de 25 associacions del sector, universitats, instituts tecnològics, organismes públics i altres entitats participants


Patrocinadors

Volem agrair-vos el patrocini d'este esdeveniment. Gràcies a la vostra aportació es pot difondre a tota la societat valenciana.



Col·laboradors

Sense la vostra col·laboració no seria possible crear este espai de coneixement i debat sobre les telecomunicacions a la Comunitat Valenciana



Entitats

Gràcies pel vostre suport a totes les entitats i administracions que ens faciliten la celebració d'aquest esdeveniment i li donen difusió.


Un esdeveniment on les persones
són la part fonamental

En esta edició volem valorar el paper de les telecomunicacions en
la reducció de la bretxa digital


Últimes notícies

Informa't de l'actualitat de les #telecomunicacions i la #NTV22

/* ]]> */