Logo1

Huawei és proveïdor líder global de solucions de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), infraestructures i dispositius intel·ligents. Amb solucions integrades en quatre entorns clau: xarxes de telecomunicacions, TI, dispositius intel·ligents i serveis al núvol, ens comprometem a portar la digitalització a cada persona, llar i organització per aconseguir un món totalment connectat i intel·ligent.

El catàleg complet de productes, solucions i serveis de Huawei és competitiu i segur. A través de la col·laboració amb els socis de l'ecosistema, creem un valor afegit per als nostres clients i treballem per empoderar les persones, enriquir la vida a les llars i inspirar la innovació en organitzacions de tota mena.

A Huawei, la innovació se centra en les necessitats del client. Invertim fortament en recerca, centrant-nos en els avenços tecnològics que impulsen l'avenç del món. Actualment som més de 180.000 empleats i operem a més de 170 països i regions. Fundada el 1987, Huawei és una empresa privada totalment propietat dels seus empleats.

/* ]]> */