Logo1

Fujitsu és una multinacional japonesa líder en Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) que ofereix una gamma completa de productes, solucions i serveis tecnològics i on els seus prop de 130.000 empleats donen suport a clients en més de 100 països. Des del 1935 utilitzem la nostra experiència i el poder de les TIC per millorar el futur de la societat.

Presents a Espanya des de 1973, la filial espanyola de Fujitsu, s'ha caracteritzat per la seva profunda integració en aquest mercat, analitzant les seves peculiaritats per poder oferir als seus clients la millor tecnologia adaptada als requisits que cada sector i client necessitaven en la seva activitat empresarial i esdevenir el millor Partner de transformació digital per a les empreses a Espanya.

Una aposta important de la multinacional per Espanya en dos sentits: apropar les capacitats internacionals del grup al país i internacionalitzar les capacitats locals en serveis digitals per a tot el grup a nivell global. Per això, Fujitsu ha abordat una transformació tecnològica i cultural interna que ha permès la conciliació, facilitant als empleats la prestació de servei segura des d'aquella ubicació que ells decideixin.

/* ]]> */