Logo1

Amb una facturació consolidada de 68M? i més de 72 anys d'història, Fermax se situa com a empresa líder del sector a nivell nacional amb un 50% de quota de porters electrònics i videoporters.

La companyia compta amb 8 delegacions comercials a Espanya, 7 filials internacionals localitzades a França, dues a Anglaterra, Polònia, Bèlgica, Singapur i la Xina, així com 4 oficines de representació a Portugal, Dubai, Turquia i Colòmbia. A més de la seva destacada presència a Espanya, Fermax compta amb una àmplia xarxa de distribuïdors internacionals que permeten que els seus productes siguin presents a més de 70 països.

Mantenint la seva essència inicial d'obrir portes i permetre l'accés de les persones a casa, Fermax s'enfronta amb il·lusió al repte de seguir unint les persones i les seves llars amb el món. Per això, la companyia ha centrat el seu pla estratègic actual a aconseguir la connectivitat dels seus productes aspirant amb això a connectar les seves instal·lacions gràcies a la placa IoT, proporcionant noves funcionalitats i convertint l'edifici en un actor fonamental dins de l'ecosistema de les ciutats intel·ligents.

/* ]]> */