Logo1

Ferchau és una multinacional alemanya d'enginyeria i serveis IT implantada aquest any a la Comunitat Valenciana per donar suport amb els enginyers i experts IT a les empreses de la Comunitat.

Ferchau Espanya recolza empreses grans i mitjanes que necessiten solucions tècniques d'alta qualitat per als seus productes i serveis. Els nostres models de cooperació flexibles i les nostres habilitats amb visió de futur a enginyeria i TI ens converteixen en el soci ideal per a projectes d'innovació espanyols i europeus. Ja sigui de forma remota o al lloc: els nostres experts t'ajuden a cobrir les necessitats de la teva empresa. 

Flexible, eficient i innovadora, Ferchau està present en sectors com a indústria, assegurances, retail i administració pública, entre d'altres.

La nostra gamma de serveis s'estén des de la realització de tasques rutinàries fins a la realització de projectes tecnològics complexos. Si cal, també aprofitem els coneixements de la nostra empresa matriu alemanya. Per tant, estem en una excel·lent posició per donar suport i implementar tota mena de projectes tecnològics des de la Comunitat Valenciana. El creixement constant dels darrers anys ens dóna la seguretat d'estar en el bon camí.

Ens veiem com una plataforma independent on conflueixen projectes i experts valencians. Amb eines de darrera generació, processos digitals i capacitació contínua, assegurem que els nostres empleats estiguin preparats per al futur i desenvolupin el seu potencial competitiu a llarg termini.

 

/* ]]> */