Logo1

ENCAMINA és una Consultora Tecnològica amb més de 20 anys d'experiència al sector TIC. La nostra missió és impulsar el millor dels professionals i els processos d'organitzacions mitjanes i grans de tot el món, mitjançant aplicacions SaaS i projectes rellevants, aprofitant els nostres productes d'empremta digital i la nostra excel·lència a la millor tecnologia cloud de Microsoft. 

El nostre factor diferencial consisteix a treballar ?Pensant en Colors?, de manera fresca, optimista i en equip, posant el nostre focus en les persones, el talent i la innovació. 

La nostra visió, és ser líders a l'ecosistema Microsoft per a l'àmbit nacional i un referent internacional en solucions i serveis de nínxol a través del núvol. I volem aconseguir-ho amb intensitat, amb un equip brillant, col·laborant per a clients excel·lents, i generant riquesa per a la nostra societat, els nostres professionals i la nostra empresa. 

També tenim un propòsit com a empresa: ?Créixer personalment i professionalment, inspirar i ajudar els altres, transformar els nostres clients i crear valor per al món?. 

/* ]]> */