Logo1

Vantage Towers és una empresa de torres líder a Europa amb més de 84.000 emplaçaments a deu països, connectant persones, empreses i dispositius a ciutats i zones rurals. La companyia va ser fundada el 2020 i té la seva seu a Düsseldorf. La cartera de Vantage Towers inclou torres, pals, llocs al terrat, sistemes d'antenes distribuïdes (DAS) i cel·les petites. En construir, operar i arrendar aquesta infraestructura a operadors mòbils o altres proveïdors de xarxa, com ara empreses d'IoT o serveis públics, Vantage Towers està fent una contribució significativa a una Europa més ben connectada.

Si bé ja el 100% de lelectricitat que Vantage Towers utilitza per operar la seva infraestructura s'obté de fonts d'energia renovables, la generació d'energia verda es prova directament al lloc amb l'ajuda de panells solars i microturbines eòliques, i també s'estan provant solucions d'hidrogen. Això encaixa bé amb l'estratègia general de la companyia per impulsar una digitalització sostenible a Europa i donar suport als socis a través de la innovació tecnològica en la descarbonització i l'èxit dels seus objectius climàtics.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat