Logo1

Telefónica España és un dels principals proveïdors de serveis de telecomunicacions del món. Amb gairebé cent anys d'història, la companyia opera a 12 països i utilitza de forma directa més de 100.000 professionals. Telefónica España ofereix serveis de connectivitat excel·lent fixa i mòbil, i també una àmplia gamma de serveis digitals per a particulars i empreses. És present a Europa -Espanya, Regne Unit i Alemanya, Brasil i Hispanoamèrica. En total gestiona gairebé 369 milions d'accessos. 

A més, la companyia ofereix serveis de telecomunicacions i solucions digitals a més de 170 països mitjançant acords estratègics amb partners. Gràcies a inversions escomeses en els últims anys, compta amb la xarxa de fibra òptica més gran a Europa i Llatinoamèrica i lidera el desplegament d'aquesta tecnologia a les dues regions. 

Telefónica España situa els criteris ESG al centre de l'estratègia de la companyia. Per això, prioritza els quatre grans mercats on la companyia és més rellevant i sostenible a llarg termini, i impulsar les oportunitats amb més potencial de creixement. Espanya, Brasil, Alemanya i el Regne Unit constitueixen els seus principals mercats, i compta amb dues unitats clau: Telefónica Tech i Telefónica Infra. 

Telefónica España treballa per facilitar la comunicació entre les persones, proporcionant-los la tecnologia més segura i d'avantguarda. La seva missió posa les persones al centre de tota l'activitat i vol ser una empresa on clients, empleats, proveïdors, accionistes i la societat en general, puguin confiar.  

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat