Logo1

Orange Espanya és el segon mercat del Grup Orange, un dels principals operadors de telecomunicacions del món. Amb un projecte basat en la innovació, la convergència i la generació de valor, Orange va registrar una facturació de 4.647 milions d'euros a Espanya el 2022 i compta, el 30 de juny del 2023, amb més de 21 milions de clients (residencials i empreses ), que gaudeixen de serveis avançats de telecomunicacions i entreteniment a través de les diferents marques.

En la seva aposta per contribuir a situar Espanya entre els països capdavanters en xarxes de nova generació i preparar la nova societat digital, Orange España està duent a terme un ambiciós projecte de desplegament d'infraestructures fixes (fibra òptica de fins a 10Gbps per a llars i negocis) i mòbils (4G/5G/5G+). Així mateix, Orange treballa per adquirir un paper rellevant en nous negocis com a banca mòbil, assegurances, energia o salut, alhora que manté la seva essència com a operador compromès i responsable.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat