Logo1

Estem especialitzats en la implantació de solucions integrals de tecnologia, i són experts en combinar productes tecnològics d'infraestructures, comunicacions, programari, transformació digital, indústria i ciberseguretat, per oferir solucions úniques per a entitats públiques i privades. 

Nunsys presenta un creixement exponencial i continu, i avui dia és una companyia formada per més de 2.500 persones després d'integrar al grup Sothis i Inycom, i un volum de negoci previst per al 2023 de 230 milions d'euros. Tenim presència a tot Espanya i en projectes internacionals, amb un portfoli de productes i serveis únic, altament especialitzat i enfocat a cobrir les necessitats dels nostres clients per acompanyar-los en el procés de transformació digital.  

Amb seu central ubicada al Parc Tecnològic de Paterna, constitueix un dels principals nuclis de negoci i investigació d'Instituts Tecnològics i empreses de recerca, desenvolupament i TIC.  

Actualment comptem amb oficines ubicades a les províncies de la Corunya, Albacete, Alacant, Barcelona, Bilbao, Burgos, Càceres, Castelló, Osca, Lleó, Logronyo, Madrid, Màlaga, Múrcia, Oviedo, Palma de Mallorca, Pamplona, Salamanca , Santander, Sevilla, Tarragona, València, Valladolid, Saragossa ia Porto, donant servei a més de 7.000 clients.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat