Logo1

Medicarama, la plataforma líder de formació en línia per a professionals sanitaris, és el soci ideal per impulsar les carreres d'aquests professionals. Oferim una àmplia gamma de cursos d'alt nivell, des de Cursos de Formació Contínua (CFC) fins a Màsters d'Infermeria acreditats per les universitats principals.
Amb la confiança de més de 300.000 professionals de la salut, Medicarama s'erigeix com un recurs de referència al sector. Sorprenentment, el 98% dels nostres alumnes continua activament al camp de la salut després de la seva formació amb nosaltres. La clau del nostre èxit? El nostre excepcional equip docent està format per professionals en actiu, especialistes en diverses àrees de la salut, procedents de centres mèdics i hospitals a tot Espanya. Això assegura que la nostra formació es mantingui sempre a l'avantguarda de les necessitats i demandes de la indústria sanitària.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat