Logo1

Som una companyia proveïdora d?Infraestructura i Serveis TIC de missió crítica. El nostre Centre de Dades està certificat amb el nivell de seguretat Tier IV, el més alt a nivell internacional, oferim una garantia infrangible de seguretat i de confiança per als sistemes vitals dels nostres clients.

Operem a Espanya des de 2014, amb un Centre de Processament de Dades (CPD) a Múrcia, ampli catàleg de serveis cloud, ciberseguretat i tecnologies essencials, tot això amb la modalitat pagament per ús i sense permanències, cosa que garanteix als nostres clients el millor rendiment del mercat, adaptant-se a les vostres necessitats en un món tecnològic en constant evolució.

A més, la sostenibilitat forma part del nostre ADN, l'eficiència energètica i el respecte mediambiental ens situen a l'avantguarda del sector tecnològic. Actualment, estem immersos en la construcció del segon CPD a Paterna, València. Aquest CPD sostenible serà pioner a Espanya, utilitzant refrigerants 100% ecològics (CO2) en tots els sistemes de refrigeració crítics, aprofitant les propietats de la geotèrmia per als sistemes de refredament i reaprofitant la calor residual de les sales de còmput per alimentar sistemes de calefacció de districte.

La nostra feina no es limita només a la tecnologia, sinó també a les relacions humanes. Ens involucrem personalment a les fases crítiques dels projectes, especialment a les migracions, i oferim suport telefònic 24/7. Valorem la comunicació directa i sense esperes, assegurant un tracte humà i personalitzat.

A KIO construïm relacions sòlides i sostenibles per millorar el futur digital dels nostres clients.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat