Logo1

FERMAX és el fabricant especialitzat en sistemes de videoporter líder del sector de la comunicació residencial. Si bé compta amb nombroses fites tecnològices al llarg dels seus 74 anys d'història, possiblement es trobi en el moment més disruptiu de la seva trajectòria enfocat a la connectivitat dels seus productes i instal·lacions. 

El 2015 DUOX va néixer com el primer i únic sistema de videoporter que oferia una comunicació d'àudio i vídeo completament digital. Una fita tecnològica mundial i innovadora que es va consolidar el 2020 amb DUOX PLUS, un sistema més potent i versàtil. 

El 2019 FERMAX va fer un pas més en el camí cap a la connectivitat amb el llançament de la gamma de monitors VEO, oferint per primera vegada a la seva història videoporters amb connexió WiFi per desviar les trucades als mòbils de milers d'usuaris a tot el món gràcies a la seva aplicació BLUE by Fermax. Un avenç tecnològic importantíssim per a una empresa espanyola que des del 2020 treballa totalment centrada en la seva estratègia perquè el videoporter connectat sigui una realitat a totes les llars. 

Recentment, l'equip de R+D de FERMAX ha desenvolupat un nou cloud de BLUE amb una tecnologia completament renovada i preparada per donar servei als més de 70 països on són presents. Un exemple d'evolució d'una empresa que, 74 anys després del seu naixement, es continua reinventant perquè puguem ser a casa ia qualsevol lloc alhora.  

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat