Logo1

Elecnor acredita més de 40 anys d'experiència al camp de les Infraestructures de Telecomunicacions per a Operadors, on cobreix el cicle de vida complet duna xarxa de Telecomunicacions. 

 Els principals serveis oferts són: 

  • PMO: Gestió, reporti i control integral de projectes de Telecomunicacions. 
  • Enginyeria: Llicències i permisos, disseny de xarxes Fixes, disseny de Ràdio i Transmissió, optimització de xarxa, mesures de cobertura i Drive-Test. 
  • Construcció de la infraestructura de les xarxes fixes FTTH/FTTN i xarxes de ràdio 4G/5G.  
  • Instal·lació dels equips de comunicacions associats a les xarxes daccés Fix i Ràdio. 
  • Altes de Client, tipus residencial i empresa. 
  • Manteniment dels diferents elements associats a les xarxes daccés Fix i Ràdio. 

Els nostres principals clients són operadors com Telefònica, Orange, Vodafone i Masmovil; operadors neutres com Lyntia, Axent o Correus Telecom; operadors neutres d'infraestructura com ara American Tower, Vantage Towers, Totem i Cellnex i vendors com Nokia o Huawei. 

Elecnor ha aconseguit posicionar-se com un actor destacat no només al mercat nacional participant en el desplegament de les xarxes dels principals operadors, sinó també al mercat europeu on desenvolupa projectes a Itàlia i Regne Unit. 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat