Logo1

Dextro és una empresa espanyola, amb una dilatada experiència al Sector de la Salut; creada fa uns 40 anys, amb la seva seu principal aquí a València, amb delegacions a Barcelona, Madrid, Canàries, Múrcia i amb representació a gairebé tot Espanya. Està formada per un equip humà d'aproximadament cent persones i un percentatge alt de la plantilla, integrat per joves enginyers/es. 

Dextro, és l'actor principal en la distribució de dispositius mèdics i fungibles. Amb marques líders com Philips, Aerogen, Fisher and Paiker o Capsa; així mateix, sempre busquem un clar benefici per al client, conèixer el seu problema, i, amb el nostre equip de consultors, intentar millorar la qualitat assistencial, desenvolupant Solucions Integrals que ajudin a obtenir una Millora Assistencial. 

Tenim quatre grans Línies de negoci; la més àmplia seria Sistemes Mèdics, que se subdivideix alhora en Cardiologia, Obstetrícia, Monitorització i Ressuscitació. Una altra divisió està basada en la teràpia ventilatòria. A més, hi ha una línia de negoci que fa focus a la Farmàcia i Logística Hospitalària. Finalment, hi ha la línia de Cirurgia on Dextro tracta únicament el fungible com a principal diferència de la resta. 

El nostre objectiu principal és impulsar un canvi general a la Gestió Hospitalària i convertir-nos en una empresa consultora de referència dels Serveis Centrals de Salut, posant a disposició dels Hospitals, solucions que millorin l'atenció al pacient i el flux de treball assistencial. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat