Logo1

CSL s'ha consolidat com a principal proveïdor europeu de Connectivitat Crítica, i un referent en la indústria de les comunicacions. Amb més de 25 anys d'experiència al sector, CSL ha aconseguit una fita impressionant en gestionar més de 2 milions de connexions actives a tot Europa, proporcionant un suport sòlid a aplicacions que utilitzen empreses de sectors amb Connectivitat IoT Crítica.  

A diferència d'altres proveïdors, sobresurt pel seu enfocament de connectivitat sense fronteres i per col·laborar amb tots els operadors de xarxes mòbils (MNO) europeus, brindant opcions de SIMs Multioperador sense preferència de llista com la CSL SIM. Això vol dir que les solucions de CSL destaquen per la seva flexibilitat, fiabilitat i seguretat, brindant un servei excepcional als seus clients. 

CSL exerceix un paper crucial en l'ecosistema d'infraestructures crítiques, garantint que les comunicacions essencials romanguin connectades i segures. A més, estan expandint les seves capacitats cap al món emocionant de l'IoT, amb solucions de connectivitat líders en un mercat en creixement. Els sectors en què CSL opera i les aplicacions que connecta es troben al nivell més alt de les comunicacions crítiques, com la seguretat, teleassistència, retail, comunicacions telemàtiques i infraestructures Nacionals. 

El compromís de CSL amb la innovació i l'excel·lència en la connectivitat crítica impulsa el lideratge en la indústria. Amb una sòlida trajectòria i una visió audaç cap al futur, és el soci elegit per a una connectivitat fiable i sense límits al món empresarial actual. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat