Logo1

Colt Technology Services (Colt) és una empresa global d'infraestructura digital que crea connexions extraordinàries per ajudar les empreses a assolir l'èxit. Impulsada per persones increïbles i socis amb idees afins, Colt es guia pel seu propòsit: posar el poder de l'univers digital a les mans dels seus clients, on, quan i com ells triïn. 

Des del 1992, Colt s'ha distingit pel seu profund compromís amb els seus clients, creixent des del seu origen a la City de Londres a més de 60 oficines a tot el món. La potent xarxa Colt IQ Network connecta 222 ciutats i 32 països amb més de 1.000 data centers, 51 xarxes d'àrea metropolitana i més de 31.000 edificis als centres empresarials més grans d'Europa, Àsia i Amèrica del Nord. De propietat privada, Colt és una de les empreses amb més solidesa financera del sector. 

Centrada a oferir una experiència de client líder al sector, Colt es guia per la seva dedicació a la innovació del client, pels seus valors i per la seva responsabilitat amb els seus clients, socis, persones i planeta.  

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat