Logo1

Cisco (NASDAQ: CSCO) és el líder tecnològic mundial que connecta tot de manera segura perquè qualsevol cosa sigui possible. El nostre propòsit és impulsar un futur inclusiu per a tots ajudant els nostres clients a reinventar les seves aplicacions, potenciar el treball híbrid, protegir la seva empresa, transformar la seva infraestructura i assolir els seus objectius de sostenibilitat. news-blogs.cisco.com/emea/ca / The Network i segueix-nos a twitter.com/cisco_spain i twitter.com/Cisco.

Cisco i el logotip de Cisco són marques comercials o marques registrades de Cisco i/o les seves filials als Estats Units i altres països. Podeu trobar un llistat de les marques comercials de Cisco a www.cisco.com/go/trademarks. Les marques comercials de tercers esmentades són propietat dels seus respectius amos. L'ús de la paraula partner no implica una relació d'associació entre Cisco i qualsevol altra empresa.

SEIDOR som una consultora tecnològica que ofereix un dossier integral de solucions i serveis d'innovació, customer experience, ERP, analytics, employee experience, cloud, workplace i ciberseguretat, ideades perquè les organitzacions superin els seus reptes i assoleixin els seus objectius.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat