Logo1

Cellnex Telecom és el proveïdor independent d'infraestructures neutres de telecomunicacions sense fil i de radiodifusió, que permet als operadors accedir a la xarxa més extensa d'Europa d'infraestructures avançades de telecomunicacions en règim d'ús compartit. 

Cellnex gestiona un portafoli de més de 135.000 emplaçaments –incloent desplegaments previstos fins al 2030–, a Espanya, Itàlia, Països Baixos, França, Suïssa, Regne Unit, Irlanda, Portugal, Àustria, Dinamarca, Suècia i Polònia.  

El negoci de Cellnex s'estructura en quatre grans àrees: serveis per a infraestructures de telecomunicacions, xarxes de difusió audiovisual, xarxes de seguretat i emergència i xarxes privades per a empreses, i solucions per a la gestió intel·ligent d'infraestructures i serveis urbans (Smart cities i Internet de les Coses?(IoT)). 


Adesal Telecom és una companyia tecnològica de referència a la Comunitat Valenciana. Compte en el seu accionariat amb Cellnex Telecom i Global Omnium. 

Presta serveis de telecomunicacions a administracions públiques i empreses del sector privat i ofereix una àmplia gamma de serveis, des d'aplicatius de gestió per a sistemes de seguretat i emergències fins a infraestructures de telecomunicacions i serveis urbans (smart cities i IoT).  

Per a les administracions autonòmiques i/o locals, les principals àrees d'actuació són la implantació de xarxes per a la prestació de serveis IoT i les solucions de connectivitat per a cossos de seguretat i emergència.  

Per a corporacions i empreses, Adesal Telecom presta entre altres, serveis de desplegament de xarxa, interconnexió de les mateixes i projectes IoT.  

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat