Logo1

Adamo Wholesale, operador majorista de referència a l'àmbit rural, presenta les seves noves solucions per a operadors. La nostra xarxa FTTH d'alta velocitat arriba a uns 2 milions de llars a més de 1.100 ciutats i poblacions, majoritàriament rurals o de baixa densitat. Adamo porta més de 6 anys al mercat majorista donant accés a operadors locals i nacionals. Actualment comptem amb una xarxa FTTH pròpia que connecta més de 3 milions de llars a zones rurals o de baixa densitat de població. Més de 12.000km de fibra fosca pròpia disponibles amb més de 500 nodes, cosa que ens permet oferir productes d'alta capacitat a qualsevol punt de la xarxa amb una mínima inversió.

La nostra xarxa troncal i el nostre equip d'enginyeria i suport de primera fila ens ha permès portar l'accés a internet d'alta velocitat a zones on fins ara només hi havia una cabina telefònica. En aquests municipis de l??Espanya buidada?, el desplegament d?Adamo ha permès que pobles gairebé sense connectivitat tinguin serveis d?internet d?alta qualitat a un preu assequible.

El dossier de serveis majorista d'Adamo ofereix un gran nombre d'opcions de xarxa i interconnexió de manera segura i fiable. Serveis com BitStream o Marca Blanca ACS poden ajudar l'operador a evolucionar el negoci i posicionar-se com a operador amb una inversió mínima. Així com el servei de fibra fosca disponible per a operadors, solucions de transport dalta capacitat o Trànsit IP.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament correcte. En fer clic al botó D'acord, accepta l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacitat