Logo1

Prosodie és una companyia de serveis que té dues unitats de negoci, d'una banda hi ha la unitat de Gestió d'infraestructures, on s'ofereix als clients una gestió End-to-End de la gestió de les seves tecnologies d'informació i comunicacions en base a acords del més alt nivell de servei, que garanteixen la continuïtat del negoci i les operacions del dia a dia tot això en una modalitat 24×7.

La seva organització interna estructurada en diversos nivells i grups de suport està orientada a la prestació d'aquests serveis en base als estàndards més exigents del sector: ITIL, COBIT, PMI, Lean IT, ISO. D'altra banda, hi ha la unitat d'Odigo basada en la propietat intel·lectual i el programari as a Service (SaaS). Aquesta unitat de negoci es focalitza en la relació amb el client a través de l'omnicanalitat, i ofereix a les companyies els canals a través dels quals aquestes es comuniquen amb els seus clients.

Prosodie disposa de les més altes certificacions que avalen la qualitat dels nostres serveis a les dues unitats de negoci (ISO20.000, ISO 27.000, ISO 22.301, Esquema Nacional de Seguretat de nivell Alt i les ISO 9.000 i 14.000

/* ]]> */