Logo1

Inetum és una companyia de serveis àgil que proporciona serveis i solucions digitals i un grup global que ajuda companyies i institucions a aprofitar al màxim el flow digital. En un context de continu moviment, en què les necessitats i els usos es reinventen constantment, el grup Inetum es compromet amb tots aquests actors a innovar, continuar adaptant-se i mantenir-se a l'avantguarda.

Amb el seu perfil multiexpert, Inetum ofereix als seus clients una combinació única de solucions d'última generació, basada en eixos de transformació, juntament amb una organització sectorial distribuïda al territori i plantejada amb visió a llarg termini.

La regió valenciana és un exemple d'aquesta proximitat creixent que ens caracteritza. Comptem ja amb prop de 300 professionals, Centres de Transformació sectorials, Factories de Desenvolupament, laboratoris de Solucions o Centres de Monitorització i Gestió. A més, disposem d'acords amb Universitats, que ens nodreixen tant de tecnologies avantguardistes com d'un flux continuat de nous professionals.
Present a més de 26 països, el Grup té prop de 27.000 empleats i el 2020 va generar uns ingressos de 1.966 milions d'euros.

/* ]]> */