Logo1

Colt s'esforça per transformar la manera com funciona el món a través del poder de la connectivitat, prenent el que sempre ha estat al seu ADN per permetre l'èxit dels clients. La xarxa Colt IQ connecta més de 900 centres de dades i més de 29.000 edificis connectats als centres de negocis més grans d'Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

Colt entén els canviants requisits de connectivitat de l'actualitat i proporciona solucions de veu i xarxa de gran amplada de banda àgils, segures i sota comanda per garantir que les empreses puguin progressar. Entre els clients s'inclouen organitzacions amb un ús intensiu de dades que abasten més de 210 ciutats a més de 30 països.

Colt és un reconegut innovador i pioner en xarxes definides per programari (SDN) i virtualització de funcions de xarxa (NFV). Colt, de propietat privada, és una de les empreses més sòlides des del punt de vista financer del sector i, per això, és capaç de situar les necessitats dels seus clients com a objectiu.

Colt Group ha establert metes de reducció d'emissions basades en la ciència, acreditades per la Iniciativa d'Objectius Basats a la Ciència, per assolir l'objectiu de zero emissions.

/* ]]> */