Logo1

Telefònica és un dels principals proveïdors de serveis de telecomunicacions del món. Amb gairebé cent anys d'història, la companyia opera a 13 països i utilitza de forma directa més de 110.000 professionals. Telefònica ofereix serveis de connectivitat excel·lent fixa i mòbil, i també una àmplia gamma de serveis digitals per a particulars i empreses. La companyia és present a Europa-Espanya, Regne Unit i Alemanya, Brasil i Hispanoamèrica. En total gestiona gairebé 350 milions d'accessos.

A més dels seus 14 mercats, la companyia ofereix serveis de telecomunicacions i solucions digitals a més de 170 països mitjançant acords estratègics amb partners. Gràcies a unes potents inversions escomeses en els darrers anys, Telefònica compta amb la xarxa de fibra òptica més gran a Europa i Llatinoamèrica i lidera el desplegament d'aquesta tecnologia en les dues regions.

Des del novembre del 2019, la companyia està immersa en un nou pla estratègic sustentat a prioritzar els quatre grans mercats on la companyia és més rellevant i sostenible a llarg termini, i impulsar les oportunitats amb més potencial de creixement. Espanya, Brasil, Alemanya i el Regne Unit constitueixen els seus principals mercats, i es constitueixen dues noves unitats claus: Telefònica Tech i Telefònica Infra.

TTech aglutina la proposta de valor més avançada per al segment B2B, enfocant-se en tres negocis: ciberseguretat, IoT i Big Data, i cloud per impulsar el creixement en aquests serveis.

Telefònica Infra va néixer per aflorar el valor dels actius de la companyia i desenvolupar models alternatius de desplegament d'infraestructures que accelerin el creixement.

Telefònica és una companyia sensible als nous reptes que exigeix la societat actual. Per això treballa per facilitar els mitjans per facilitar la comunicació entre les persones, proporcionant-los la tecnologia més segura i d'avantguarda, perquè visquin millor i aconsegueixin allò que es proposin.

L'import net de la xifra de negocis (ingressos) va ser de 43.076 milions d'euros el gener-desembre del 2020 i compta amb 266,2 milions d'accessos de telefonia mòbil; més de 20 milions daccessos de dades i Internet i 8 milions daccessos de televisió de pagament.

Telefònica considera que les connexions més importants són les humanes. Per això fa gairebé un segle que ofereix connexions que uneixin les persones, en lloc d'aïllar-les; connexions que convidin les persones a ser elles mateixes, a expressar-se, a compartir.

La seva missió posa les persones al centre de tota l'activitat. Telefònica vol ser una empresa on clients, empleats, proveïdors, accionistes i la societat en general, puguin confiar.

 

/* ]]> */