Logo1

Vantage Towers és una companyia de torres de telecomunicació líder a Europa amb 82.000 emplaçaments a deu països, que connecta persones, empreses i dispositius tant a l'entorn urbà com a zones rurals. La companyia va ser fundada el 2020 i la seva seu és a Düsseldorf, Alemanya. Des del 18 de març de 2021, Vantage Towers cotitza a la borsa alemanya a Frankfurt. 

La missió de Vantage Towers és impulsar la transformació digital dEuropa amb una connectivitat sostenible i dalta qualitat. El seu enfocament estratègic de creixement, lideratge experimentat, talent altament qualificat i la seva dinàmica cultura empresarial garanteixen que estiguem a l'avantguarda del mercat de torres a Europa, actualment en expansió. 

La seva infraestructura de gran escala i la seva tecnologia innovadora connecta persones, llocs i dispositius per tot Europa. 

La cartera de Vantage Towers inclou torres, pals, casetes i tota la infraestructura associada a aquests emplaçaments (climatització, supervisió i sistema dalarmes, alimentació elèctrica, etc.) tant en entorn rural com urbà. Compte també al seu portfoli amb sistemes d'antenes distribuïdes (DAS) i microcel·les. En implantar, operar i gestionar aquestes infraestructures independents a companyies com Vodafone i altres operadors de xarxa, Vantage Towers contribueix de manera significativa a impulsar una connectivitat millor i la digitalització sostenible d'Europa. 

/* ]]> */