Logo1

NIXVAL ?s el principal operador d?infraestructures de centre de procés de dades del llevant espanyol. NIXVAL té més d'una dècada d'experiència en operació de datacenters orientats a allotjament neutral i serveis d'interconnexió que serveixen als principals operadors de telecomunicacions, integradors de serveis IT, empreses, start-ups tecnològiques, ia més de quaranta ISP locals de tota la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears. 

NIXVAL defineix el seu model de centre de dades com un marketplace de serveis de digitalització, en què el que s'erigeix en dinamitzador d'un ecosistema de connectivitat i serveis IT de què es beneficien els nostres clients i partners, permetent l'accés transparent i neutral a les infraestructures necessàries per al desenvolupament dels seus projectes tecnològics. 

L'ecosistema de NIXVAL facilita, entre d'altres, l'accés a serveis de fibra fosca, wavelengths als principals centres de dades nacionals i internacionals, trànsit IP, peering remot a DE-CIX, ESPANIX i els principals IX europeus, connexió privada a les clouds públiques d'Azure, AWS, i Google Cloud, així com serveis de disseny, transició i operació d'infraestructura IT. 

 

/* ]]> */