Logo1

Som l'empresa ILUNION que desenvolupa la seva activitat des de 1989 com a proveïdor global de solucions i serveis IT. A través de l'excel·lència i el treball en equip, ens hem convertit en un referent entre les empreses del sector tecnològic.

Tenim professionals experts en venda, implantació i manteniment d'infraestructures IT. Estem presents als principals sectors econòmics d'acord amb les demandes del mercat, i entre els nostres partners i clients figuren les principals multinacionals de noves tecnologies, telecomunicacions, banca, transport, seguretat, distribució, consum, lleure, o mitjans de comunicació.

IL·LUNIÓ IT Services promou l'actualització permanent dels seus equips en la tecnologia i les metodologies d'avantguarda perquè entenem que el desenvolupament tecnològic de l'empresa està associat a la inversió en formació professional. Per això, a ILUNION IT Services apostem simultàniament per la innovació tecnològica i la formació del nostre personal com a part d'una estratègia general de l'empresa. El desenvolupament professional de l equip és la base de la qualitat dels nostres treballs i un dels pilars del nostre creixement.

La nostra motivació més gran són les persones, com a part de ILUNION, les persones són al centre del projecte, per això la nostra orientació al client és una de les nostres principals senyes d'identitat. De fet, així entenem les relacions amb tots els nostres grups d'interès. El seu èxit és el nostre èxit i aquest és el nostre projecte: crear al voltant de la tecnologia un ecosistema de col·laboració generosa i amable, però també professional i rendible.

Amb una relació basada en la proximitat, compartim el propòsit general d?IL·LUNION: ?Crear un món millor amb tots inclosos?

 

/* ]]> */