Logo1

Fortinet fa possible un món digital en què podem confiar, gràcies a la seva missió per protegir les persones, els dispositius i les dades, allà on es trobin. Per això, les empreses, els proveïdors de serveis i les organitzacions governamentals més grans del món escullen Fortinet per accelerar de forma segura el viatge digital.

La plataforma Fortinet Security Fabric ofereix protecció completa, integrada i automatitzada a tota la superfície d'atac digital, assegurant dispositius, dades, aplicacions i connexions crítiques des del centre de dades fins al núvol i l'oficina a casa. És la companyia # 1 en dispositius de seguretat distribuïts per tot el món, més de 565.000 clients confien en Fortinet per protegir els vostres negocis.

Fortinet NSE Training Institute, una iniciativa de la Training Advancement Agenda (TAA) de Fortinet, ofereix un dels programes de formació més complets i amplis de la indústria posant a disposició de tots els interessats formació en ciberseguretat així com noves oportunitats professionals.

Més informació a http://www.fortinet.com, Fortinet Blog, o?FortiGuard Labs. 

/* ]]> */